Tuesday, 3 May 2016

Kisah Benar: Suami Sibuk Mencari Rezeki, Isteri Sibuk 'Mendayung' Di Rumah Dengan...

Tags


        


Melaka – Suami keluar mencari rezeki, isteri pula bermain cinta dengan lelaki lain. Itulah nasib se0rang k0ntrakt0r yang terkedu apabila mendapati isterinya menjalin hubungan sulit ketika dia bekerja.

        Lebih mengecewakan, suami tersebut berjaya menghidu kecurangan isterinya apabila terdengar wanita itu bergurau senda dengan ‘kekasih gelapnya’ di pangsapuri mereka di Ayer Ker0h di sini Ahad lalu.

        Suami malang itu yang hanya mahu dikenali sebagai Salman, 36, berkata, geram dengan kejadian berkenaan, dia bergegas ke ke pejabat Jabatan Agama Islam Melaka (JAIM) dan meminta penguat kuasa jabatan itu menangkap isterinya dan lelaki terbabit.

        Cerita Salman, semuanya terb0ngkar apabila dia yang tertinggal pengecas bateri telef0n bimbit, berpatah balik ke rumahnya pada pukul 10 malam untuk mengambil alat tersebut.

        Salman yang keluar bekerja pukul 8 pagi hari yang sama sempat memberitahu isterinya yang berusia 24 tahun itu bahawa dia akan pulang lewat kerana bertugas di luar kawasan.


        “Apabila tiba di rumah, saya terperanjat apabila terdengar suara isteri saya ketawa bersama se0rang lelaki se0lah-0lah sedang bermesra,” katanya di sini semalam, menurut K0sm0


EmoticonEmoticon