Tuesday, 3 May 2016

6 Petua 0rang dulu dulu Yang Anda Harus Tahu Untuk Kempiskan Perut Buncit Secara Mudah, senang, tanpa buang duit beli pr0duk bagai

Tags


       
Asam Jawa

        Ambil sedikit asam jawa dan bancuh di dalam segelas air panas. Biarkan semalaman. Es0k paginya, minum air bancuhan asam jawa tersebut. Masukkan ke dalam peti sejuk, anda jadikan minuman, selepas anda makan tengahari atau makan malam. Amalkan setiap hari, anda akan dapati tubuh anda akan bertambah segar dan langsing.
        Daun lidah buaya, asam jawa

        Ambil sedikit daun lidah buaya. Masukkan dalam sebuah periuk dan tambahkan dengan air asam jawa. Didihkan bahan-bahan tersebut dengan api kecil sehingga pekat. Kemudian tutup api dan biarkan ia menyejuk dengan sendiri. Setelah dirasakan suam sedikit, lumurkan ramuan tersebut pada perut.
        Limau nipis, kapur sirih

        Sediakan limau nipis dan kapur sirih. Perah air limau ke dalam piring atau mangkuk, campur dengan kapur sirih dan gaul hingga sebati. Lumurkan ramuan tersebut ke perut dan balut perut dengan sehelai bengkung. Lakukan setiap malam sebelum anda masuk tidur.
        Limau nipis, air

        Air limau nipis yang anda minum b0leh menurunkan berat badan anda.
        Cara penyediaan: Sediakan dua biji limau nipis atau limau kasturi setiap hari, setelah itu perah airnya ke dalam gelas yang berisi dengan air sejuk, masukkan ke dalam peti sejuk. Setelah itu b0lehlah dijadikan air minuman setiap kali selepas anda makan tengahari dan makan malam. Cara ini b0leh diikuti dengan senaman ringan. Amalkanlah meminumnya selama sebulan, berat badan anda juga akan beransur turun.
        Teh Cina, limau nipis

        Ambil (3) sudu besar serbuk teh cina dan rendam dalam air. Tapis dan campurkan dengan air perahan limau nipis. Amalkan selalu meminumnya 2 kali sehari iaitu sebelum sarapan dan sebelum tidur.
        Teh hijau, Serbuk kayu manis, madu lebah


        Selepas makan amalkan meminum Teh Hijau atau Teh Cina tambah dengan serbuk Kayu Manis dan Madu


EmoticonEmoticon