Tuesday, 3 May 2016

≠ Pengalaman gadis 16 tahun diratah datuknya sebelum ketagih main serentak dengan 5 mat rempit, 10 kali gugurkan kandungan demi nafsu kuda

Tags        Pengalaman gadis 16 tahun diratah datuknya sebelum ketagih main serentak dengan 5 mat rempit, 10 kali gugurkan kandungan demi nafsu kuda.

        Biarpun baru berusia belasan tahun, se0rang remaja bukan saja sanggup melakukan hubungan seks dengan lebih lima lelaki serentak, malah melayan nafsu warga emas seusia bapanya hingga mendapat gelaran Ratu B0hsia.

        Namun, gadis berkenaan tidak seharusnya dipersalahkan sepenuhnya kerana gelagat liarnya did0r0ng pengalaman hitam selepas din0dai datuk sendiri menyebabkannya ketagih mengulangi perbuatan terkutuk itu.

        Demi memuaskan nafsu gila selain membalas dendam terhadap perbuatan datuk yang mengaibkannya, dia mula belajar meneguk minuman keras seawal usia 12 tahun dan mengikut lelaki hidung belang ke h0tel murah untuk melakukan hubungan seks walaupun baru beberapa jam berkenalan.

        Disebabkan keghairahannya itu, gadis terbabit mendakwa menggugurkan kandungan lebih 10 kali sepanjang temp0h dia merelakan tubuhnya ‘diratah’, termasuk di kalangan Mat Rempit sehingga digelar Ratu B0hsia di kalangan pelumba haram.

        Pengalaman gadis terbabit didedahkan kepada wartawan bukan untuk memalukan mana-mana pihak, sebaliknya ped0man kepada remaja perempuan yang baru mengenali dunia dan mengelak mereka menjadi alat pemuas nafsu lelaki ‘syaitan’ terutama Mat Rempit.

        Gadis yang ingin dikenali sebagai Masliza, 20, berkata kehidupannya mula berubah selepas dia din0dai datuknya sendiri menyebabkan dia lari meninggalkan rumah sebelum berkenalan dengan se0rang Mat Rempit.        Menurutnya, dia menghilangkan diri selepas berang dengan sikap ibu bapanya tidak mempercayai aduan bahawa diadir0g0l datuk sendiri.

        “Setiap malam minggu, kami akan keluar merempit dan men0nt0n aksi liar Mat Rempit di sekitar ibu k0ta menunjukkan kehebatan masing-masing.

        “Saya puas kerana dapat mengenali ramai ‘kaki rempit’ berhati batu dan kagum mereka tidak mempunyai perasaan takut serta sayang kepada nyawa sendiri ketika melakukan aksi di jalan raya,” katanya.

        Selepas seketika berkenalan, teman lelakinya mula menunjukkan wajah sebenar apabila menyerahkannya kepada rakan untuk ‘dipakai’ secara beramai-ramai.

        Demi menjaga imej di kalangan Mat Rempit terbabit, katanya, dia terpaksa menyerahkan kesucian dirinya.

        Sejak itu, Masliza berkata, dia sering menjadi habuan puluhan Mat Rempit di h0tel murah, rumah sewa mahupun dalam kereta menyebabkannya ketagih untuk melakukan hubungan seks.

        Masliza mengakui pernah melakukan hubungan seks dengan lima lelaki dalam satu bilik h0tel serentak.“Ia pengalaman hitam yang menakutkan, namun saya melakukannya untuk membalas dendam terhadap keluarga yang menganiaya saya, terutama datuk. Lama-kelamaan ia menjadi h0bi dan keser0n0kan kepada diri sendiri.

        “Saya lari dari rumah kerana tidak dapat menerima kenyataan dir0g0l datuk sendiri serta dihantui masalah keluarga yang tidak berkesudahan.“Keluarga saya bermasalah, ibu bapa sering bertengkar dan mungkin disebabkan itu kebajikan dan tanggungjawab mereka terhadap saya terabai,” katanya.

        Bagaimanapun, Masliza diselamatkan se0rang individu tidak dikenalinya yang menghantarnya ke h0spital selepas didapati tidak sedarkan diri gara-gara cuba menggugurkan kandungan. Dia mendakwa sedang diburu ahli keluarganya kerana mengadu mengenai peristiwa hitam din0dai datuknya sendiri beberapa tahun lalu kepada pihak berkuasa supaya menarik balik lap0ran itu.

        Bagaimanapun, dia kini selamat dalam jagaan sebuah pusat perlindungan dan pemulihan akhlak dan difahamkan sedang berusaha melupakan peristiwa malang itu.

        Sementara itu, Pengurus dan Pakar M0tivasi Didik Diri Res0urce, Ahmadi Baharudin, berkata Masliza sedang melalui pr0ses pemulihan di pusat pemulihannya.

        “Kami yakin dengan pr0gram sedia ada dapat membantunya memulihkan semula keyakinan diri ketika berdepan dengan masyarakat selain membina semula imej. Dia kini ibarat sedang ‘dilahirkan’ semula. “Saya cukup terkilan dengan sikap segelintir ibu bapa yang tidak memandang serius aduan anak mereka kerana terlalu sibuk mengejar kebendaan walaupun perkara itu benar-benar berlaku,” katanya.

        Menurut Ahmadi, masalah keluarga penyebab utama kepada keruntuhan akhlak remaja pada zaman ini. “Peningkatan kes seumpama itu cukup membimbangkan. Ibu bapa bukan saja perlu mendidik anak dengan ajaran agama yang cukup, malah mengikuti perkembangan mereka.

        Sikap lepas tangan akan menyebabkan masalah terus menghantui kita semua,” katanya.


        Sumber: kinimanja


EmoticonEmoticon